Om M-bite

M-bite är en blogg med tips på intressanta och bra webbsiter. Internet vimlar av bra webbsidor och jag tänkte skriva om några av alla dessa sidor. Du kommer säkerligen känna igen en hel del av de webbplatser jag tipsar om, men förhoppningsvis kommer du genom bloggen få tips på hur du kan använda siterna på nya sätt.

Det finns inget speciellt ämne eller tema jag kommer hålla mig till, utan alla siter som är stora, intressanta, roliga och användbara kan komma att omskrivas i bloggen, även utländska webbsiter. Vi vill helt enkelt tipsa dig om siter som kan berika ditt liv med ny kunskap eller för att ge dig ett gott skratt, saker som är viktigt här i livet.

Vet du en webbplats som platsar i bloggen? Skriv till M-bite och berätta så kan vi hjälpa till och sprida informationen vidare. Kommentera gärna också våra inlägg och skriv vad du tycker. Målet är att detta ska vara en blogg dit människor vänder sig för att leta efter bra siter inom alla möjliga och omöjliga ämneskategorier.

Internet har blivit vår tids uppslagsverk, samlingsplats och shoppinggalleria. Ibland finns saker på nätet som man inte ens visste fanns och Internet kan hjälpa till att göra saker möjliga som man inte visste var möjligt. Det är här M-bite kommer in i bilden som en vägvisare till dessa webbplatser.

Vi ska försöka kategorisera blogginläggen så att du som besökare ska kunna navigera genom att leta efter ditt ämnesområde bland kategorierna. Kanske kommer det en sökfunktion på bloggen så småningom, men det får bli längre fram i tiden.