Nöje och humor

Posted on Posted in nöje

Kul sajter kan man aldrig få för många av! För ett tag sen tipsade jag om nöjessajter och nu är det alltså dags igen.

Varldenshaftigaste.se – se bilder på galna och häftiga saker runt om i världen. Sidan är på svenska.

Tycker du det är roligt att tjuvlyssna till andras konversationer? Då är tjuvlyssnat.se och overheardinnewyork.com två perfekta webbsajter att besöka. Den ena är på svenska, men tyvärr uppdateras den inte så frekvent nu för tiden. Dock finns alla gamla roliga konversationer kvar att läsa. Overheardinnewyork innehåller roliga konversationer som folk tjuvlyssnat till i New York.

Sommaros.se – Stor sajt som handlar om sommar-OS. Snart är det ju dags igen! Mer info om hur det går med svenska truppen i Rio-OS hittar du hos SOK.

Bestofblocket.se – På den här sidan finns massor av roliga blocketannonser som publicerats genom åren. Jättekul sida och fantastiskt roligt att se hur kreativa människor är.

Avigsidan.se – perfekt sida för språkpoliser och alla andra som tycker det är roligt med lustiga felskrivningar.

Lajkat.se – Även detta en sida med bilder på roliga felskrivningar, kul bilder och intressanta konversationer.

Tjuvlyssnat.se – Tjuvlyssnat är svenska motsvarigheten till overheardinnewyork.com, vilket givetvis är ännu roligare. Där läggs de upp roliga konversationer som folk har skickat in och som de har hört på stan, på bussen eller liknande. Mycket rolig läsning och här kan man gotta sig i timmar.

Argalappen.se – Är likt tjuvlyssnat roliga saker från verkligheten. Av namnet så förstår du säkert vad det innebär, bilder på arga lappar som folk har satt upp. Och som alla vet så är det en arg lapp som väntar om man inte tagit bort luddet i torktumlaren….

Ordsprak.se – Om du gillar roliga citat eller ordspråk är detta siten för dig. Allt från löjliga utspel från politiker till roliga citat från böcker.

Youtube – Jag märker att jag nästan tar upp denna site i alla mina inlägg… Men Youtube passar verkligen in i denna kategori då du kan hitta tusentals roliga klipp på Youtube med allt ifrån klipp på djur som gör märkliga saker till stand-up-komiker som gör sina gigg.

Hos Greenwich University finns ett test man kan göra som ger en fingervisning om hur bra man är på att känna igen ansikten. Testet publicerades ursprungligen som ett forskningsprojekt.

moillusions.com – här hittar du massor av optiska illusioner och andra kluriga bilder som får hjärnan att arbeta för högvarv. Testa bland annat om du kan hitta de dolda sakerna i bilderna.

Vetgirig.nu – är en bra sida för dig som gillar frågesporter. Testa dig själv i en massa ämnen.

Har du tips på andra bra och roliga webbsidor? Hör av dig till m-bite och dela med dig! Här finns utrymme för fler bloggposter inom kategorin nöje! Dessa sidor är ju bara några av alla skatter som finns ute på nätet. Du är också väldigt välkommen att höra av dig med tips på engelska webbsidor.

Sist men inte inte minst vill jag tipsa om roligasidor.se. Det är helt enkelt en site som har samlat många av de roliga sidorna som du kan hitta på nätet. Enkel och lättöverskådlig.