Välkommen till M-bite!

Posted on Posted in allmänt

Vill du upptäcka nya intressanta eller roliga webbsidor eller letar du efter en bra sajt inom ett visst ämnesområde? Då har du kommit helt rätt! M-bite är bloggen där vi tipsar om riktigt bra webbsidor inom vitt skilda ämnesområden som exempelvis ekonomi och nöje. Sidor som får dig att skratta eller som berikar dig med intressant fakta och ny kunskap. Skratt och kunskap är trots allt det viktigast vi har här i livet och då hoppas vi att ett besök hos oss gör dig gott.

Har du tråkigt någon dag eller är hemma och är sjuk och behöver muntras upp, då hoppas vi att ett besök hos oss kommer visa dig vägen till sajter som ger dig många roliga stunder. På samma sätt hoppas vi att du hittar länkar till intressanta sajter inom de ämnesområden du är intresserad av.

Ingen sida är för liten för att omnämnas i bloggen, är den tillräckligt bra så platsar den på m-bite. Har du något bra tips, om en webbsida, roligt videoklipp eller dylikt eller helt enkelt ett önskemål om ett ämne, så lämna gärna en kommentar. Vi är glada för all feedback vi kan få, oavsett om den är negativ eller positivt. Sidorna vi väljer är trots allt för våra besökare och då är det viktigt för oss att höra vad du har att säga. Tänk också på att bloggen kommer byggas upp undan för undan, så hittar du inte det du söker i dag, så kolla in igen om en vecka så kanske vi har listat länkar till siter som berör ditt favoritämne!

Med dom orden så välkomnar vi dig till m-bite!